Robot Elektrikli Süpürge Üreticisi

İştirak fabrikaları Shenzhen ve Xiamen’da bulunan LILIN International Group Limited, büyük ölçekli profesyonel bir üreticidir ve robot elektrikli süpürgeler konusunda uzmanlaşmış bağımsız bir Ar-Ge merkezine sahiptir. Güçlü bir teknik grup... daha

hakkımızda

İştirak fabrikaları Shenzhen ve Xiamen’da bulunan LILIN International Group Limited, büyük ölçekli profesyonel bir üreticidir ve robot elektrikli süpürgeler konusunda uzmanlaşmış bağımsız bir Ar-Ge merkezine sahiptir.

Güçlü bir teknik grup, gelişmiş işleme ve denetim imkânları ve mükemmel hizmet ile DNV tarafından verilen ISO9001 Kalite Sistem sertifikasını aldık ve ISO14000 Çevre Onayını uyguluyoruz. Bu arada, yıllık satış tutarımız USD50, 000, 000’a ulaşmıştır.  

Ayrıca, çoğunlukta olan birçok dış müşterilere hizmetimizi geliştiren “tek paket çözümü” de sağlamaktayız. 

 

İthalat ve ihracat bağımsız hakkı sahibi olarak ve uluslararası işi genişletmeye başlayarak, şimdi karşılıklı çıkara dayalı yurtdışı müşterilerimizle daha fazla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz. Ürünlerimizden ya da hizmetlerimizden herhangi biri ile ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Her zaman dürüstlük, profesyonel ekip çalışması, kalite, rekabetçi fiyat ve tek paket çözüm hizmet ilkesine bağlı kalmaktayız.